Diskuze :  Silueta Praha Silueta Praha
zde debatujte o všem možném 
Hledám tanečního partnera - STT, LAT
Autor: Kaja (IP zapsáno)
Datum: 16.11.2008 19:12

Ahoj,
omlouvám se, že píšu sem, ale už nevím, kde najít tanečního partnera... Takže... našel by se tu taneční partner na STT a LAT, pro partnerku (třída D, 166 cm)?? Pokud už jsi byl na nějaké soutěži, máš finále Hobby nebo třídu D,C tak se prosím ozvi na sezcen@seznam.cz Chci soutěžit a často trénovat. Podmínka - chuť do tance, odpovídající výška, finanční zázemí, ale především pohodový přístup smiling smiley
Děkuji moc smiling smiley

Re: Hledám tanečního partnera - STT, LAT
Autor: Lucik (IP zapsáno)
Datum: 18.11.2008 15:07

Ahojky, tady taky určitě žádneho nenajdeš, tady je jich taky nedostatek. A hlavne nedelame latinu, ale rokenrol.
je mi lito

Autor: Iva (IP zapsáno)
Datum: 16.01.2010 14:59

Hledám partnera,který miluje tanec věk 50-65let.

Autor: Drabová Soňa (IP zapsáno)
Datum: 31.05.2010 08:29

Ahojky,
hledám tanečního partnera, který miluje tanec tak jako já. Měřím 165 cm bez podpatků, třídy (LAT/B, STT/C). Jestli jsi z Jižních Čech a máš zájem, určitě se ozvi, odepíšu každému smiling smiley ...
(facebook: Sonička Marilyn Drabová)

Autor: Drabová Soňa (IP zapsáno)
Datum: 31.05.2010 08:31

Ahojky,
hledám tanečního partnera, který miluje tanec tak jako já. Měřím 165 cm bez podpatků, třídy (LAT/B, STT/C). Jestli jsi z Jižních Čech a máš zájem, určitě se ozvi, odepíšu každému smiling smiley ...
facebook: Sonička Marilyn Drabová
e - mail: Antalie@seznam.cz

Re: Hledám tanečního partnera - LAT
Autor: denisajarosova (IP zapsáno)
Datum: 24.08.2010 09:33

--Praha--

Ahoj,jmenuji se Denisa,je mi 13 let,165 cm vysoká bez podpatků a tančím LAT za hobby v TŠ Maestro v Praze,kde mám své pevné zázemí.Hledám tanečního partnera kterého tanec baví a který by byl ochoten vyjíždět na soutěže a získat si tím třídu :-)

email: deniska.jarosova@centrum.cz

Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
This forum powered by Phorum.