Diskuze :  Silueta Praha Silueta Praha
zde debatujte o všem možném 
Hledám taneční partnerku na akrobatický rokenrol
Autor: Jan Kelnar (IP zapsáno)
Datum: 24.09.2008 23:48

Ahojte, hledám taneční partnerku. Nějakou menší než já a váhou tak do 52 kg. Já 170 cm a asi 70 kg. Tancuji dva roky Céčka, v budoucnu bych chtěl i do vyšší kategorie. Kdyby jste o někom věděli, tak mi prosím vás dejte vědět, předem moc děkuji. smiling smiley

Re: Hledám taneční partnerku na akrobatický rokenrol
Autor: Šárka (IP zapsáno)
Datum: 29.09.2008 17:08

Vím že ti už psalo asi hodně holek, ale pokud bys měl zájem tak momentálně nemám partnera a ráda bych tancovala..............mám cca 160cm. nevím co vše bys chtěl vědět, tak na lidech mám profil............. tak kdyby náhodou tak se ozvi budu ráda, jinak hodně štěstí Šárka

Re: Hledám tanečního partnera ( latinskoamerické tance)
Autor: Markéta (IP zapsáno)
Datum: 22.03.2009 20:45

Ahoj,hledám tanečního partnera, který už má alespoň nějaké zkušenosti v tomto směru(latinskoam. tance). Jsem 170 cm vysoká blondýnka a zatím tancuji za třídu v tanečním klubu TK STEP Jaroměř a pro zatím bych tak chtěla i na dále pokračovat. Tréninky jsou Pa: Od 16:30 do 19h. Pokud máš zájem, ozvi se a můžeme to probrat: MajuleM@seznam.cz

spolecensky tanec
Autor: Adela (IP zapsáno)
Datum: 03.05.2009 18:37

Ahoj,hledam kluka s vaznym zajmem o spolec.tanec.Bude mi letos 12 let a tancim za Madat Praha.

Reeboky
Autor: Alžběta (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2009 21:44

drazí rokenrolisti, loni jsem pro náš oddíl objednala oblíbené Reeboky z USA, asi 15 párů mi ještě zbylo.S aktivním tancováním je už asi ámen sad smiley tak je nabízím potřebným.. Jsou to všechno Reebok Princess, černé i bílé, všechny velikosti rozhodně nemám, růzé od 35-42, cena 1.400 Kč, samozrejmě úplně nové. Napište mi na alzbeta.kuncova@seznam.cz

Re: Hledám taneční partnerku na akrobatický rokenrol
Autor: Eliška (IP zapsáno)
Datum: 26.01.2010 20:35

Ahojky, hledám tanečníka na stt a lat. Tančím druhým rokem za TŠ Standardklub Praha, byla jsem i na pár hobby soutěžích. Je mi 17, měřím 165cm bez podpatků. Pokud byste měl někdo zájem to zkusit, tak se prosím ozvěte na můj mail ( ojzajac@seznam.cz )

Hledám taneční partnerku na STT a LAT
Autor: Veronika (IP zapsáno)
Datum: 23.08.2010 22:46

Ahoj kluci,

hledám tanečního partnera na STT a LAT,který není úplný začátečník,zkušené hobby,nebo D a má chuť trénovat.Tančím již 2 roky a účastnila jsem se nějaké soutěž,takže nějaké zkušenosti mám.
Mám 166 cm bez podpatků.
Pokud by někdo z Vás měl zájem tak se ozvěte na Etinka001@seznam.cz.

Těším se na případné zájemce. Verča

Jméno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
This forum powered by Phorum.