Ahojte, hledám taneční partnerku. Nějakou menší než já a váhou tak do 52 kg. Já 170 cm a asi 70 kg. Tancuji dva roky Céčka, v budoucnu bych chtěl i do vyšší kategorie. Kdyby jste o někom věděli, tak mi prosím vás dejte vědět, předem moc děkuji.
Vím že ti už psalo asi hodně holek, ale pokud bys měl zájem tak momentálně nemám partnera a ráda bych tancovala..............mám cca 160cm. nevím co vše bys chtěl vědět, tak na lidech mám profil............. tak kdyby náhodou tak se ozvi budu ráda, jinak hodně štěstí Šárka
Ahoj,hledám tanečního partnera, který už má alespoň nějaké zkušenosti v tomto směru(latinskoam. tance). Jsem 170 cm vysoká blondýnka a zatím tancuji za třídu v tanečním klubu TK STEP Jaroměř a pro zatím bych tak chtěla i na dále pokračovat. Tréninky jsou Pa: Od 16:30 do 19h. Pokud máš zájem, ozvi se a můžeme to probrat: MajuleM@seznam.cz
drazí rokenrolisti, loni jsem pro náš oddíl objednala oblíbené Reeboky z USA, asi 15 párů mi ještě zbylo.S aktivním tancováním je už asi ámen tak je nabízím potřebným.. Jsou to všechno Reebok Princess, černé i bílé, všechny velikosti rozhodně nemám, růzé od 35-42, cena 1.400 Kč, samozrejmě úplně nové. Napište mi na alzbeta.kuncova@seznam.cz
Ahojky, hledám tanečníka na stt a lat. Tančím druhým rokem za TŠ Standardklub Praha, byla jsem i na pár hobby soutěžích. Je mi 17, měřím 165cm bez podpatků. Pokud byste měl někdo zájem to zkusit, tak se prosím ozvěte na můj mail ( ojzajac@seznam.cz )
hledám tanečního partnera na STT a LAT,který není úplný začátečník,zkušené hobby,nebo D a má chuť trénovat.Tančím již 2 roky a účastnila jsem se nějaké soutěž,takže nějaké zkušenosti mám.
Mám 166 cm bez podpatků.
Pokud by někdo z Vás měl zájem tak se ozvěte na Etinka001@seznam.cz.